Assalamualaikum dan salam sejahtera,


Jom dapatkan Auto Post yang akan memudahkan anda untuk posting ke group.

Bayangkan anda ada 60 group iklan dan perlu post secara manual?

"letih,penat,bosan pun ada.."

Kalau ada Auto post kan senang!! Set sekali dan iklan anda akan dipost secara automatik.


KELEBIHAN AUTO POST INI:

1.TIDAK MENGGUNAKAN FACEBOOK APP

kalau guna facebook app dekat atas post ada tertera nama app yang digunakan.
Satu lagi ialah nak buat facebook App agak rumit.

2.ADA PEMASA UNTUK SETIAP SATU POST

pemasa amat penting kerana setiap satu post perlu ada ruang atau jarak masa.Jika post anda berterusan,facebook akan detect post anda menggunakan bot dan akaun FB ada akan di block daripada posting dan comment.

Kenapa facebook block?
kerana posting yang berjalan tanpa henti dianggap spam.

3.BOLEH POST GAMBAR

Ya,boleh post gambar,max 3  Hanya 1 gambar per post bermaksud anda boleh upload 3  1 gambar  bagi setiap post.

*latest update:Hanya satu gambar per post sahaja boleh post.

4.BOLEH POST KE UNLIMITED GROUP IKLAN.

Anda boleh post iklan anda di group iklan yang anda dh join.
p/s: kalau x join mana boleh post apa daaa......

5.RUN MENGGUNAKAN BROWSER MOZILLA FIREFOX(laptop/pc sahaja)

ya...just guna browser mozilla firefox je tak perlu download software pelik-pelik.

Ciri-ciri lain:
Untuk Post TEKS+GAMBAR sahaja.kalau salah satu tiada contoh teks ada gambar takde,Auto Post tidak akan berfungsi.

SYARAT-SYARAT:

1.LAPTOP/PC
2.BROWSER MOZILLA FIREFOX

kalau takde 2 syarat diatas,maaf la ya tak boleh nak buat apa hehehe.


PELIK?kenapa tak guna facebook App sedangkan servis auto post pun guna facebook app untuk auto post ke group.

Auto Post ini menggunakan Javascript yang direka khas untuk auto post ke group.


Kenapa perlu guna MOZILLA FIREFOX?

sebab mozilla firefox boleh dianggap javascript friendly.


Kalau Saya beli Berapa lama boleh guna script tu?

Tidak dapat dipastikan.Guna selagi boleh guna.
Dah 2 tahun saya guna,dan saya akan fix jika code ini jika berlaku masalah.Saya juga akan update code jika ada sesuatu yg diubah.pastikan anda melawat blog ini untuk tahu mengenai update terkini.

*latest date selepas diuji pada 9/6/2017.Autopost masih boleh digunakan. 😁


Habistu kalau tak boleh guna macam mana?

Saya akan bantu anda jika ada masalah dan saya bagi Jaminan selama 2 hari dalam masa 2 hari anda masih tak dapat run script tu saya akan pulangkan duit anda.


Kalau tak tahu guna macam mana?

Saya dah sediakan E-book panduan,ikut setiap step dan anda akan berjaya lakukan.


Lihat VIDEO ini:
*video ini dibuat pada 8/11/2016

              

P/S:Ada sedikit kesilapan pada video,dekat notepad tu ada tulis closed group tak boleh auto post kan.
Sebenarnya BOLEH.


Latest Update:

1.Hanya 1 gambar per post sahaja boleh diupload.
2.Dulu ada 3 button "Browse" untuk upload gambar,sekarang hanya tinggal satu kerana sudah tidak boleh upload 3 gambar.
3."Friend Tag" telah di fix supaya ianya Auto click "Done"



Iklan Saya pun di post menggunakan Auto Post tau..
*59 group post secara auto!




*65 group secara Auto
(16 November 2016)




*78 group Post Secara Auto!!
(20 November 2016)





BERAPA HARGA?

RM 20 SAHAJA .


BERAPA KALI KENA BAYAR?

Sekali bayar sahaja.Saya jual code Auto Post bukan jual Servis Auto Post.

Apa yang anda akan dapat?

Anda akan dapat e-book panduan dan Javascript Auto Post.





TERBARU!!!
Auto Post Facebook Group(Teks dan Link preview)

ciri-ciri:
1.Ada pemasa
2.Hanya boleh post Teks dan Link sahaja(sesuai untuk promote website atau iklan pay per click seperti 8share dan lain2)

paparan Auto Post:



Setelah di post:



Untuk dapatkan Auto Post Facebook Group(Teks dan Link Preview) ini anda hanya perlu tambah lagi RM 10

Jika anda tambah lagi RM10 bermakna anda akan dapat versi full package

RM20+RM10=RM30

Dengan hanya RM30 anda boleh dapatkan kedua-duanya sekali iaitu:

1.Autopost facebook Group untuk Teks+Gambar
2.Autopost Facebook Group untuk Teks+Link




Beberapa Screen Shot daripada pelanggan Yang telah membeli Auto Post ini:

1.#pelanggan pertama yang membeli Kedua-dua Auto Post iaitu Auto post Teks dan Gambar serta Auto Post Teks dan Link Preview.(RM30)



       





2.#Salah Seorang pelanggan yang membeli Auto Post Facebook Group untuk post Gambar dan teks.(RM20)







3.#luahan Kegembiraan daripada seorang pelanggan saya yang beli full package.(RM30)






4.#Feedback pelanggan yang beli Auto Post Full Package(RM30)




Ini Betul-betul! Bukan Cobaan!


Isi borang dibawah untuk membuat tempahan.
*saya akan WhatsApp anda menggunakan maklumat yang anda telah isi pada borang tersebut.